facebook_pixel

FAQ & Date de Contact

Ai întrebări?

Ce este un tort din scutece?

Acest tort este de fapt o construcție din scutece aranjate în forma unui tort. Toată structura tortului este susținută din interior de un ax central, astfel că structura va rezista neafectată la înclinări de până la 90 de grade.

La asamblarea acestui tort nu se folosește lipici și nu se atinge partea interioară a scutecelor – cea care intră în contact cu pielea bebelușului.

Construcția aceasta în formă de tort este mai apoi decorată cu panglici textile colorate.

Torturile de scutece sunt utilizabile 100%, ele putându-se desface foarte ușor și toate „ingredientele” se vor putea utiliza.

În cât timp voi primi produsul comandat?

Te rog să îmi acorzi între 3-5 zile lucrătoare pentru livrarea comenzii. În funcție de volumul de comenzi, timpul de execuție al comenzii tale poate varia în acest interval.

Dacă ai o comandă foarte urgentă, te rog verifică răspunsul de la întrebarea “Pot opta pentru livrarea mai rapidă a comenzii mele?”.

Pot opta pentru livrarea mai rapidă a comenzii mele?

Dacă te-ai hotărât să plasezi o comandă și ți-e foarte urgentă primirea produsului, voi face tot ce ține de mine ca să îl primești exact atunci când ai nevoie de el.

Te rog să mă contactezi pe e-mail, WhatsApp sau telefonic la numărul 0728299163 ca să discutăm despre intervalul de timp cerut de tine și taxa suplimentară aferentă comenzii tale.

În esență, cel mai important lucru e ca în final tu să fii mulțumit(ă).

Pot opta și pentru alte modele decât cele din magazin?

Da!
Fiecare tort este unic în felul său. Pentru că le lucrez eu, până la cele mai mici detalii, pot spune că fiecare are ceva diferit față de celelalte.

Dar ceea ce vezi aici în magazin sunt doar exemple a ceea ce pot face. Contactează-mă prin e-mail sau telefonic și spune-mi ceea ce ți-ai dori. Povestește-mi despre combinațiile de culori, tema pe care ți-o dorești, mesajul cu care vrei să fie personalizat.
Vom lucra împreună la designul dorit astfel încât să facem un cadou memorabil pentru evenimentul tău.

Pot face comanda specificând o altă adresă de livrare?

Da. Cu mare drag îți pot trimite comanda la orice adresă specificată de tine. Te rog să mă contactezi pentru a-ți trimite factura de avans pentru produsul comandat.
Eu voi avea grijă să ajungă acolo unde dorești. Va fi împachetat de cadou și-i voi atașa o felicitare din partea ta cu urarea cerută de tine.
Trebuie doar să îmi scrii la rubrica „Observații” această opțiune atunci când plasezi comanda.

Voi primi exact modelul pe care-l văd în poză?

Pozele pe care le vezi pe site sunt exemplificative. Dar din punct de vedere constructiv, torturile sunt similare cu cele afișate pe site.
Toate produsele sunt făcute la comandă, de aceea culorile sau modelul (în special modelele și culorile de pe păturici) pot diferi puțin de la un tort la altul.

Uneori, depinzând de setările ecranului, culorile pot diferi puțin de cele reale. Dar diferențele nu sunt mari, deci nu va fi greu să-ți dai seama de aspectul real al produsului tău.

Înainte de a-ți trimite tortul prin curier, îți voi trimite fotografii cu el. Vei vedea exact cum arată produsul tău și-mi vei spune părerea ta. Dacă vei dori modificări, le voi face cu plăcere, astfel încât tu să fii în totalitate mulțumit(ă).
Ceea ce îți promit este că va fi foarte asemănător cu ceea ce vezi în poze și, mai cu seamă, se va potrivi cu modelul și tema tortului ales de tine.

Comanda mea va ajunge întreagă și în condiții bune?

Da.
Tortul va fi ambalat într-o cutie special făcută după dimensiunile lui. Tortul va fi protejat de jur-împrejur cu perinuțe cu aer, menite să-l ferească de șocuri.
Niciodată nu am avut probleme la transport. Nici un tort nu a ajuns vreodată deteriorat la destinatar.

Pot cere o altă marcă de scutece pentru tortul meu?

Da. Tortul poate fi construit din scutecele pe care mi le ceri tu.
Pot fi Pampers Premium Care, pot fi Libero, Baby Love sau orice altă marcă.
Pot exista și diferențe de preț.
Te rog să mă contactezi prin e-mail, whatsapp sau telefonic la numărul 0728299163.
Eu îți voi spune atât prețul final cât și termenul de execuție a comenzii tale.

Transportul coletelor și costurile suplimentare

Transportul intern se face prin firma de curierat rapid Fan Courier (dacă nu ai altă preferință).
Fan Courier este o firmă cu acoperire națională, deci coletul tău va ajunge la tine în 24h, exceptând sărbătorile legale în care se pot înregistra întârzieri.

Costul transportului este 20 lei și este specificat în momentul în care plasezi comanda în magazin.
Totuși, dacă produsul tău trebuie să ajungă într-o localitate în care nu există sediu Fan Courier, pot exista costuri suplimentare.
Poți verifica numărul de km exteriori și taxa aferentă accesând lista Fan Courier cu localitatile. sau accesand pagina cu calculul estimativ al transportului. (în cazul în care accesezi ultimul link, te rog să selectezi Timișoara, Timiș ca și localitate de expediție, iar greutatea coletului de aproximativ 3kg)
Clienții au folosit până acum două alternative:
1. mi-au specificat la plasarea comenzii opțiunea de “Ridicare de la sediul Fan Courier” dintr-o localiatte unde există sediu Fan Courier și astfel costul kilometrilor exteriori nu s-a mai adăugat la totalul de plată a comenzii;
2. au optat pentru livrarea la o adresă a unei cunoștințe sau rude dintr-o localitate unde există sediu Fan Courier. (* în acest caz, fie au plătit contravaloarea tortului online cu cardul, fie le-am trimis o factură pe e-mail pe care au plătit-o prin bancă, iar ruda sau cunoștința respectivă nu a mai trebuit să plătească nimic în momentul livrării coletului).

Modalități de plată

Plata produselor se face în sistem ramburs la primirea coletului.
În momentul expedierii coletului îți voi trimite o copie a documentului de transport care îl însoțește.
Pe acest document de transport este specificată suma pe care o vei plăti la curier a doua zi, când ajunge la tine coletul.
Dacă dorești să plătești produsul și să-l trimit cu titlu de cadou unei persoane dragi, poți opta pentru plata online cu cardul.

Voi avea grijă să ajungă în ziua stabilită de tine, iar tu vei primi de la mine o copie a documentului de transport care însoțește coletul pe e-mail, pe WhatsApp sau mesageria Facebook.
Vei putea astfel să verifici statusul livrării precum și momentul în care a fost preluat de la curier.

Trimite-mi un e-mail

1 + 9 =

Hai să Ținem legătura!

Ne putem cunoaște mai bine! Sunt prezentă și pe rețelele de socializare, doar la un click distanță.

Mă vei găsi ușor și vom păstra legătura și pe mai departe. Pentru mine asta e o mare bucurie.

Vizitează-mă și pe: