Body bebe „Ales din cer”

45 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 500 lei.

Golește

Timp de execuție:

Perioada uzuală de execuție a unei comenzi este de 3-5 zile, dar pentru situații ugente puteți opta mai jos pentru perioada de execuție de 24 ore:

Pentru diverse proiecte speciale, lucrate și personalizate 100% după cerințele dumneavoastră, îmi puteți trimite un mesaj pe Facebook. Datele mele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ.


Body pentru bebeluși inscripționat manual cu acest mesaj special. Produsul este din bumbac 100% și este imprimat prin transfer termic cu produse SISER de înaltă calitate.


Acest body pentru nou-născuți sau bebeluși va fi o completare deosebită la garderoba micuțului tău îngeraș sau un cadou deosebit pentru bebelușul cuiva drag ție. Este una dintre acele haine pentru bebeluși sau nou-născuți care va mai mult decât o piesă de îmbrăcăminte, fiindcă are, aidoma celui care o va purta, acel ceva special pe care-l vezi cu sufletul.
Body-ul pentru bebe este imprimat manual și se poate personaliza cu prenumele. Acesta va fi inscripționat sub mesajul care apare în fotografie. De asemenea, textul poate fi modificat după cerințe. Aceste opțiuni se pot completa la finalizarea comenzii în căsuța „Note comandă”.
Alegând acest body cu mesaj vei avea cu siguranță un cadou cu adevărat deosebit și unic!

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Pin It on Pinterest

Share This