Body pentru bebeluși „Kiss the baby”

45 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 500 lei.

Golește

Pentru diverse proiecte speciale, lucrate și personalizate 100% după cerințele dumneavoastră, îmi puteți trimite un mesaj pe Facebook. Datele mele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ.


Știi momentul ăla când mergi în vizită la bebe și-ți vine să-l pupi într-una? Iată un cadou haios și special prin care-ți poți arăta dragostea!
Produsul este din bumbac 100% moale și imprimat prin transfer termic cu produse SISER de înaltă calitate.


Dacă ai un bebe de care ți-i drag tare și vrei să-i faci un cadou haios, special și numai și numai din partea ta, acest body pentru bebeluși este alegerea ideală! De ce? Fiindcă prin acest simplu articol de îmbrăcăminte pentru bebe, dragul și afecțiunea ce i le porți vor rămâne mereu o amintire frumoasă și pentru el și pentru părinții lui. E un cadou pe care nu-l va moșteni nici fratele, sora, verii sau alte rude! cu siguranță nu-l va da nimănui ci îl va păstra fiindcă va fi mereu o amintire dragă de la tine.
Body-ul unisex pentru bebe este imprimat manual și va fi personalizat cu prenumele tău. Acesta va fi inscripționat pe primul rând al mesajului care apare în fotografie. De asemenea, textul poate fi modificat după cerințe. Aceste opțiuni se pot completa la finalizarea comenzii în căsuța „Note comandă”.
Pentru un cadou cu adevărat deosebit și unic, o hăinuță personalizată va fi mereu o idee excelentă!

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Pin It on Pinterest

Share This