Body personalizat fetițe „Coronița bucuriei”

45 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 500 lei.

Golește

Numele și mesajul

Data:

Pentru diverse proiecte speciale, lucrate și personalizate 100% după cerințele dumneavoastră, îmi puteți trimite un mesaj pe Facebook. Datele mele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ.


Iată un body personalizat pentru bebe, inscripționat manual cu prenumele fetiței, mesaj de bun venit și data nașterii. Produsul este din bumbac 100% și este imprimat prin transfer termic cu produse SISER de înaltă calitate.


Ce bucurie imensă e venirea pe lume a unei fetițe! Acest body pentru nou-născuți sau bebelușe va fi o piesă deosebită în garderoba micuței tău minuni de fetiță sau un cadou deosebit pentru bebelușa cuiva drag ție. Este una dintre acele haine pentru fetițe nou-născute sau mai mari, care va imortaliza într-o piesă de îmbrăcăminte un moment unic ce va fi mereu păstrat într-un colțișor special al sufletului.
Body-ul pentru bebe fetiță este imprimat manual și se va personaliza cu prenumele. Acesta va fi inscripționat în interiorul coroniței de flori care apare în fotografie. De asemenea, textul poate fi modificat după cerințe.
Pentru un cadou cu adevărat deosebit și unic, o hăinuță personalizată va fi mereu o idee excelentă!

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Pin It on Pinterest

Share This