Body bebe personalizat


În această secțiune vei regăsi o colecție de haine pentru bebeluși personalizate și lucrate manual după tematica cerută sau personalizate special după cerințele clienților: body-uri de bebeluși cu mesaje, body-uri pentru bebe amuzante și body-uri personalizate cu drag pentru nou-născuți.
De asemenea, un loc special îl ocupă seturile aniversare personalizate, tricourile personalizate pentru aniversarea de 1 an precum și costumele personalizate pentru bebeluși.

Toate aceste cadouri personalizate sunt foarte potrivite pentru evenimentele speciale legate de părinți și bebeluși cum ar fi prima vizită la bebe, unde poți oferi un set de hăinuțe personalizate, un singur body cu mesaj sau nume, la botez, baby shower sau aniversarea de 1 an a bebelui – unde seturile aniversare și compleurile tematice vor aduce un plus de farmec și multe amintiri frumoase. Sigur, dacă dorești să oferi un cadou și mai deosebit, te invit cu drag să vezi modelele de tort din scutece care chiar au un efect WOW, indiferent de evenimentul la care sunt dăruite.


Pin It on Pinterest