Torturi din scutece Pampers


Vrei să-i faci o surpriză frumoasă prietenei tale care urmează să nască? Poate știi un bebe nou-venit pe lume și cauți un cadou pe care să i-l dăruiești mămicii sale sau poate ești invitată la petrecerea de aniversare a primului an de viață al copilașului…
Vrei să dai o notă originală cadoului de botez oferindu-le proaspeților părinți un cadou personalizat pentru bebe?
Atunci ai ajuns în locul potrivit! Alegând un tort din scutece (Pampers sau altă marcă, după preferințe) vei oferi un cadou unic și creativ care va face mereu super-impresie, indiferent de evenimentul la care este dăruit 😊

 

Top 3 motive pentru care ar trebui să alegi un tort din scutece Pampers:

(Click pe casetele de mai jos pentru a le extinde)

1. Vei fi remarcată fiind cea care dăruiește cel mai drăguț și inedit cadou.

A făcut și va face mereu senzație și va da o notă veselă și frumoasă oricărui eveniment la care va fi oferit (baby shower, botez, prima vizită la bebeluș sau aniversarea de 1 an etc). Tortul din scutece este în egală măsură inovație și imaginație. Și cu siguranță este ACEL cadou care nu va ajunge uitat într-un sertar! El va fi folosit și totodată va aminti în fiecare zi de dragostea cu care a fost dăruit. Apoi, mai mult ca sigur, va fi prezent în majoritatea fotografiilor evenimentului.😊

In plus, fiind un cadou absolut inedit, îți recomand să îl oferi drept cadou singular, fără alte cadouri suplimentare.
De-a lungul celor 6 ani de când fabric aceste torturi din scutece, asta mi-au relatat clienții mei fideli – daca prima data au mai cumpărat si alte cadouri pe langă tortul din scutece, la următoarele evenimente similare (în special la baby shower și la aniversări sau vizite la bebeluși) nu au mai oferit și altceva în plus pentru că tortul din scutece practic eclipsa orice alt cadou suplimentar.
De aceea iți recomand să nu mai oferi și un alt cadou pentru că practic vei face o cheltuială inutilă.

2. Vei oferi un cadou unicat, fiind lucrat manual și 100% personalizabil.

Indiferent dacă va fi piesa centrală la o petrecere de baby shower, surpriza pe care o primește mămica la maternitate sau cadoul pentru botez pe care-l va admira toată lumea, șansele de a dărui un cadou asemănător cu al altcuiva sunt aproape inexistente.
În plus, este și un cadou 100% utilizabil: scutecele, accesoriile și jucăria se pot folosi în totalitate.

3. Vei scăpa de grija găsirii ambalajului potrivit deoarece îți ofer gratuit ambalarea de cadou.

Împachetarea de cadou foarte frumoasă în celofan mare, cu fundițe asortate din textil și cu o felicitare, toate ți le voi oferi gratuit. Pe lângă aspectul drăguț pe care i-l va oferi, vei scapă de timp pierdut și grija găsirii unui ambalaj potrivit.
Evident, ambalat de cadou și personalizat, îl voi putea expedia chiar eu direct beneficiarului și astfel, cadoul tău va ajunge la cine dorești chiar mai bine decât dacă l-ai aranja și oferi personal.

Sunt doar 3 dintre motivele pentru care ar trebui să alegi un tort din scutece Pampers. El este și va fi mereu un cadou WOW.

Pentru a-ți veni în întâmpinare cu modele special concepute pentru principalele 4 tipuri de evenimente la care se oferă astfel de cadouri, am grupat cele mai populare torturi ale mele în următoarele 3 colecții:

De asemenea, răsfoind un pic pagina Proiecte, vei găsi strânse laolaltă modele 100% personalizate după cerințele clienților. Sunt sigură că vei găsi acel CEVA care va face diferența între un cadou obișnuit, luat de pe rafturile magazinelor și un cadou pentru bebeluși cu adevărat memorabil, ce va trezi în sufletul celei care îl primește sentimente de apreciere și multe zâmbete.

Îți propun mai jos cele mai populare modele de torturi făcute de mine din scutece:


Pin It on Pinterest