Tort din scutece Pampers Elefănțel albastru

(3 recenzii de la clienți)

259 lei612 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 500 lei.

Golește

Personalizare:

Numele bebelușului sau un scurt mesaj

Body și Compleu personalizate:

Colectie poate conține atât un body, cât și un compleu personalizate.

Timp de execuție:

Perioada uzuală de execuție a unei comenzi este de 3-5 zile, dar pentru situații ugente puteți opta mai jos pentru perioada de execuție de 24 ore:

Pentru diverse proiecte speciale, lucrate și personalizate 100% după cerințele dumneavoastră, îmi puteți trimite un mesaj pe Facebook. Datele mele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ.


Un cadou de botez deosebit și util pentru orice mămică și bebelușul ei. Elefanții poartă noroc, se zice, iar acest tort din pampers aduce pe lângă orice altceva bucurie, încântare și zâmbete.

Îl puteți dărui la prima vizită la bebeluș, însă e foarte potrivit și pentru un cadou de botez sau prima zi de naștere a celui mic.


Tortul este construit din 74-84 scutece de unică folosință. Marcile scutecelor pot fi: Pampers clasic, Pampers Premium Care sau orice altă marcă preferată de mămică pentru bebelușul ei. Numărul de scutece diferă datorită măsurii pe care o poartă copilul la scutec.
Aranjamentul în formă de tort este decorat cu mult drag și migală cu panglici albastre, puf albastru și fundițe asortate.
Tortul de Pampers are trei etaje, iar in vârf are așezat un elefănțel de pluș albastru.
 

Prezentare 360°:

Pe părțile laterale se regăsesc două figurine în formă de elefănței. Figurinele sunt făcute din prosopele de salivă pentru bebe. Figurinele sunt rulate din prosopele, prinse cu elastice transparente și se pot desface ușor și utiliza de către mămică. Floricica albă este făcută dintr-un prosopel de față și este tot atât de ușor de desfăcut și folosit.
Un elefant modelat din prosopele de salivă pentru bebeluși.
O floare modelată din prosopel pentru bebeluși.
Și fiindcă este un cadou special pentru bebeluși, îl voi personaliza cu drag cu orice mesaj veți dori. Tot ce trebuie să faceți este- la momentul finalizării comenzii- să îmi scrieți acel mesaj pentru personalizare în câmpul „Observații”.
Variantă la tortul din scutece elefant albastru cu panglici puțin diferite.

Acest tort din pampers este un cadou minunat care va reuși să răpească un zâmbet din partea oricui îl privește.

Îl puteți personaliza atât cu numele bebelui cât și prin alte combinații de culori. Important este ca rezultatul să fie minunat!

Înainte de livrare tortul poate fi împachetat în celofan și decorat cu o fundiță asortată.

*Notă: Imaginile au caracter exemplificativ. Fiind vorba de produse lucrate manual, pot exista mici diferențe între produsul fizic și fotografiile care însoțesc descrierea acestuia.

Alternativă la culoarea albastra a tortului din scutece pampers elefant albastru.

Share your thoughts!

5 out of 5 stars

3 reviews

Let us know what you think...

0 reviews with a 4-star rating

There are no reviews with a 4-star rating yet

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

S-ar putea să-ți placă și…

Pin It on Pinterest

Share This