facebook_pixel

Tort din scutece Pampers Mickey Mouse

257 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 500 lei. Detalii

Golește

Salutare tuturor!
În această nouă aventură vă prezint un cadou haios pentru copii, potrivit atât pentru cadou de botez cât și pentru alte evenimente.
Tortul din scutece Pampers Mickey Mouse este o „mick-unealtă” care-i face fericiți atât pe copiii ce-l iubesc pe Mickey Mouse, cât și pe părinții lor.


T ortul din scutece Pampers Mickey Mouse l-am gândit ca un cadou pentru copii, potrivit și pentru cadou pentru botez, dar și cadou pentru moț sau cadou pentru zi de naștere.

Vreți să știți ce „mick-unelte” am folosit?

Ei bine, avem 70-74 scutece de unică folosință marca Pampers, Pampers Premium Care sau orice altă marcă folosită de mămică pentru bebelușul ei.

Din ele am înălțat trei etaje decorate cu panglici albastre cu bulinuțe albe și panglici curcubeu pentru a-l colora vesel și în ton cu jucăria de pluș Mickey Mouse.

Am și o „Mick-unealtă secretă”: o mașinuță modelată dintr-un prosopel moale, așezată pe primul etaj al tortului, pentru a-l face irezistibil.

Și pentru a fi cu adevărat un cadou personalizat și special, îl voi personaliza cu numele băiețelului sau cu orice mesaj pe care-l doriți scris pe acest norișor pictat.


Acest tort din pampers este un cadou minunat!
Și știți pe cine veți face fericiți dăruind acest cadou special pentru botez? Ați ghicit! Pe toată lumea!

Îl puteți personaliza atât cu numele bebelui cât și prin alte combinații de culori. Important este ca rezultatul să fie minunat!

Înainte de livrare tortul poate fi împachetat în celofan și decorat cu o fundiță asortată.

*Notă: Imaginile au caracter exemplificativ. Fiind vorba de produse lucrate manual, pot exista mici diferențe între produsul fizic și fotografiile care însoțesc descrierea acestuia.


Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Tort din scutece Pampers Mickey Mouse”
You have to agree to the comment policy.