Tort din scutece Pampers Mickey Mouse

(2 recenzii de la clienți)

267 lei569 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 500 lei.

Golește

Timp de execuție:

Perioada uzuală de execuție a unei comenzi este de 3-5 zile, dar pentru situații ugente puteți opta mai jos pentru perioada de execuție de 24 ore:

Pentru diverse proiecte speciale, lucrate și personalizate 100% după cerințele dumneavoastră, îmi puteți trimite un mesaj pe Facebook. Datele mele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ.


Salutare tuturor!
În această nouă aventură vă prezint un cadou haios pentru copii, potrivit atât pentru cadou de botez cât și pentru alte evenimente.
Tortul din scutece Pampers Mickey Mouse este o „mick-unealtă” care-i face fericiți atât pe copiii ce-l iubesc pe Mickey Mouse, cât și pe părinții lor.


Pe tortul din scutece Pampers Mickey Mouse l-am gândit ca un cadou pentru copii, potrivit și drept cadou pentru botez, dar și cadou pentru moț sau cadou pentru zi de naștere.

Vreți să știți ce „mick-unelte” am folosit?

Ei bine, pentru versiunea cu 3 etaje care este cea mai populară, avem 70-74 de scutece de unică folosință marca Pampers, Pampers Premium Care sau orice altă marcă folosită de mămică pentru bebelușul ei.

Din ele am înălțat etaje decorate cu panglici albastre cu bulinuțe albe și panglici curcubeu pentru a-l colora vesel și în ton cu jucăria de pluș Mickey Mouse.

un prosopel pentru bebe modelat in forma de masina.
Am și o „Mick-unealtă secretă”: o mașinuță modelată dintr-un prosopel moale, așezată pe primul etaj al tortului, pentru a-l face irezistibil.
un prosop pentru bebe modelat ca o masina.
Și pentru a fi cu adevărat un cadou personalizat și special, îl voi personaliza cu numele băiețelului sau cu orice mesaj pe care-l doriți scris pe acest norișor pictat.
placuta pe care e scris numele bebelui.
O constructie din scutece de unica folosinta in forma de tort.

Acest tort din pampers este un cadou minunat!
Și știți pe cine veți face fericiți dăruind acest cadou special pentru botez? Ați ghicit! Pe toată lumea!

Îl puteți personaliza atât cu numele bebelui cât și prin alte combinații de culori. Important este ca rezultatul să fie minunat!

Înainte de livrare tortul poate fi împachetat în celofan și decorat cu o fundiță asortată.

*Notă: Imaginile au caracter exemplificativ. Fiind vorba de produse lucrate manual, pot exista mici diferențe între produsul fizic și fotografiile care însoțesc descrierea acestuia.


Share your thoughts!

5 out of 5 stars

2 reviews

Let us know what you think...

0 reviews with a 4-star rating

There are no reviews with a 4-star rating yet

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Pin It on Pinterest

Share This