Tort din scutece Pampers Classy Minnie Mouse

345 lei & transport GRATUIT pt. comenzi de peste 500 lei.

Golește

Timp de execuție:

Perioada uzuală de execuție a unei comenzi este de 3-5 zile, dar pentru situații ugente puteți opta mai jos pentru perioada de execuție de 24 ore:

Pentru diverse proiecte speciale, lucrate și personalizate 100% după cerințele dumneavoastră, îmi puteți trimite un mesaj pe Facebook. Datele mele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ.


Ce fel de cadou pentru copii căutați? Unul șic? Dulce, prietenos, plăcut? Atunci Minnie Mouse, cea mai drăguță și la modă șoricică din lume, e gata să vă ajute!

Misiunea ei este de face din acest tort de pampers, un cadou special…și știe toată lumea că ne putem baza pe Minnie în orice situație!


Am ales pentru acest cadou pentru bebe multe accesorii, iar Minnie Mouse a ajutat la așezarea fiecăruia dintre cele 60 de scutece Pampers în cele două etaje ale tortului.

Apoi, știind cât de mult îi place să fie la modă, am adăugat:

  • panglici roz cu bulinuțe albe
  • panglici roz cu model Minnie Mouse
  • perluțe
  • bandă de puf roz pastel
  • două flori din prosopele de salivă, albe și roz pastel, în centrul cărora sunt ascunse mănuși pentru bebe sau șosetuțe
  • o pereche de botoșei roz cu Minnie
Pe părțile laterale se regăsesc două floricele, modelate din prosopele de față, iar în mijlocul fiecărei floricele sunt ascunse fie o pereche de ciorăpei, fie o pereche de mânuși pentru bebelină.două modelate din ciorăpei pentru bebe în forma unor brioșe. în formă de elefănței. Florile sunt prinse cu elastice transparente putându-se desface și utiliza foarte ușor de către mămică.
Floare modelata din prosopel pentru bebeluși accesoriu la tort din scutece Pampers Minnie Mouse
Plăcuță pe care scrie numele sau urarea pentru bebe
Și fiindcă este un cadou handmade pentru bebeluși, îl voi personaliza cu drag cu orice mesaj veți dori. Tot ce trebuie să faceți este- la momentul finalizării comenzii- să îmi scrieți acel mesaj pentru personalizare în câmpul „Observații”.
Construcție din scutece în formă de tort cu jucăria Minnie Mouse de pluș în vârf.

Din multitudinea de jucării pentru copii, Minnie Mouse va fi mereu în topul preferințelor celor mici. Acest tort de scutece este potrivit pentru botez, dar mai ales pentru zile de naștere sau petreceri pentru copii.

Așadar, oferiți tortul de Pampers Minnie Mouse și puteți fi siguri că ați ales un cadou deosebit și cu un farmec aparte!

Înainte de livrare tortul va fi împachetat în celofan și decorat cu o fundiță asortată.

*Notă: Imaginile au caracter exemplificativ. Fiind vorba de produse lucrate manual, pot exista mici diferențe între produsul fizic și fotografiile care însoțesc descrierea acestuia.

Construcție din scutece în formă de tort cu jucăria Minnie Mouse de pluș în vârf.

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Autentificare

Înregistrare

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Pin It on Pinterest

Share This