Tort din scutece Pampers Premium Care „Boy or Girl?”

A fost odată un ursuleț alb ca zăpada. S-a născut undeva departe, într-o familie numeroasă de ursuleți moi. A fost al treilea din mijloc și, pentru că era alb, toată lumea îl întreba mereu dacă e fetiță sau băiețel.

Pe frații lui mai colorați îi recunoștea lumea de la o poștă, dar despre el… despre el nu știau ce să creadă! Culmea e că ursulețul nu era deloc deranjat de asta.

Tort din scutece pampers unisex cu un ursulet in varf
Ba, dimpotrivă! A îmbrăcat prima bluziță roz pe care a găsit-o și, de dragul de a fi misterios, și-a pus și o mini-cravată la gât. S-a împrietenit și cu două semne de întrebare, pe care s-a decis să le țină sus-sus în mânuțe pentru ca toată lumea să știe… că farmecul lui este să nu se știe. Și iacă așa a ajuns el direct pe cadoul de baby shower plănuit cu mare drag și în mare secret pentru o mămică deosebită care nu știe (sau nu vrea să se știe) dacă minunea din burtica ei e fetiță sau băiețel.
Placuta personalizare tort din pampers cu ursulet alb
Tort din scutece Pampers cadou de baby shower cu un ursulet alb in varf
Tort din scutece Pampers cadou de baby shower cu un ursulet alb in varf privit din fata
Placuta personalizare tort din pampers cu ursulet alb

Review:

„Au apărut zâmbete datorită dvs.”

⋆⋆⋆⋆⋆

Bianca mi-a scris și mi-a trimis următoarele poze de la petrecerea de baby shower
Am oferit acest tort din scutece colegei noastre la baby shower si a fost incantata, surprinsa si emotionata. Bianca B.

București

Deschiderea cutiei in care se află cadoul din scutece
Scoaterea cadoului aranjament din scutece din cutie
Cadou surpriza pentru baby shower tort din scutece pampers

Ia legătura cu mine!

În magazinul meu online găsești cele mai populare modele. Pe lângă acelea, de-a lungul celor 5 ani de când am transformat pasiunea mea pentru handmade într-o afacere, am realizat și o colecție de proiecte speciale, lucrate și personalizate 100% după cerințele clienților.
Spune-mi despre orice idee, model sau personalizare care îți vine în minte și-ți promit că voi face tot posibilul ca tu să ai cadoul pe care ți-l dorești la evenimentul pentru care te pregătești


Pin It on Pinterest

Share This