Proiectele mele

Vă salut cu drag!
Sunt fericită că sunteți aici și vă invit să răsfoiți colecția mea de proiecte speciale: torturi din scutece lucrate și personalizate 100% după cerințele dumneavoastră.
Sunt foarte mândră de această colecție și veți vedea că proiectele de mai jos nu reprezintă doar o simplă listă de vânzări. Ele sunt rodul celor 5 ani de experiență de-a lungul cărora am lucrat cu mare plăcere și multă energie pozitivă la fiecare proiect în parte.
Vă sunt recunoscătoare pentru că m-ați aleas să fiu părtașă la surprize minuțios pregătite pentru oameni speciali și sunt mândră că fiecare dintre ele a reușit cu brio să-și ducă misiunea la bun sfârșit: a adus bucurie, încântare și multe zâmbete.

Nici nu putea să fie altfel, fiindcă frumusețea sufletească a celor care m-au contactat s-a transpus inevitabil în rezultatul final.
Și închipuiți-vă… cu o așa încărcătură emoțională cât de special devine orice cadou!
Experimentez în permanență tehnici, materiale și diverse abordări ale acestora, fiind deschisă la provocări și idei noi, așa că dați-mi un telefon sau scrieți-mi – vom lucra împreună la următorul dvs. cadou-surpriză. Datele mele de contact le găsiți aici: Contact+FAQ

Renate Severineanu.

comenzi speciale care au adus un buchet de bucurii:

Hai să pornim un nou proiect împreună!

Spune-mi despre orice idee, model sau personalizare care îți vine în minte și-ți promit că voi face tot posibilul ca tu să ai cadoul perfect la evenimentul pentru care te pregătești

Părerile clienților


Buna ziua. Doresc sa va felicit pentru ceea ce faceti, am fost placut surprinsa de seriozitatea si implicarea Dvs, mai rar intalnim asa ceva in tara noastra, din pacate. Tortul a fost extrem de frumos, impecabil la deschidere, surpriza a fost extrem de placuta. Inca o data, felicitari, multumiri si succes pe mai departe, sa o tineti tot asa! Imi cer scuze pt feedbackul intarziat, am fost extrem de ocupata desi mi-as fi dorit sa scriu ceva instant. Toate cele bune!👍👏

Aura

Cluj Napoca


Multumesc înca o data pentru tort! Este deosebit, iar reteta...minunata! Tortul a fost admirat si apreciat de toata lumea, in special de cei care l-au primit.
O seara frumoasa!.

Laura

Timișoara


Cadoul este foarte frumos, ambalat cu grijă și lucrat cu atenție până la cele mai mici detalii.
Cu siguranță o să mai revin și cu alte comenzi și o să vă recomand cu drag și prietenelor mele!

Giannina

Timișoara


Pin It on Pinterest

Share This